Det siger de

“Lena er en fantastisk dygtig fysioterapeut. Man får altid en yderst professionel og grundig behandling. Lena behandler ikke kun det problem, man kommer med, men får også løst op for de områder, som er forbundet med ens problem.

Jeg lider af kraftige hovedpiner, og Lena kan tit presse mig ind til en behandling som lindrer smerten, og jeg går næsten altid derfra uden smerter.

Jeg vil til enhver tid anbefale Lenas magiske hænder. Hun ser ting, som andre behandlere ikke ser, samtidig med, at hun er et yderst behageligt menneske, som lytter, og ikke behandler dig for at behandle.”

– Stine

“Hej Lena.

1000 tak for hjælpen.

Du fik mig til at tro på, at mit knæ kunne blive godt igen efter en knæskade, operation og lang tids genoptræning, uden den store bedring, med daglige smerter og nedsat bevægelighed.

Da jeg kom til dig, havde jeg mistet håbet. Kom egentlig kun, fordi min veninde blev ved med at sige, at jeg skulle give det en chance, og det jo ikke kunne skade noget. Troede ikke rigtig på, at der var noget, der kunne hjælpe.

Fra første besøg/behandling følte jeg mig tryg og kunne med det samme se og mærke bedring. Det var en stor lettelse at høre dig med stor sikkerhed sige, at det nok skulle blive godt, at du var helt sikker på, at jeg kunne komme til at spille curling igen, og at jeg havde gjort alt, hvad jeg selv kunne med min genoptræning.

Du var ærlig fra start. Det her kommer til at tage nogle gange, og hvor mange må tiden vise.
Efter få behandlinger var det muligt for mig at stå og gå normalt, og bevægeligheden blev bedre og bedre.

Efter hver behandling gik jeg hjem med ny energi til at forsætte træningen – og ja, jeg har brugt rigtigt mange timer på det, men med din hjælp begyndte det for alvor at virke.

Det har været en rigtig lang skades periode, og jeg er endelig ude på den anden side. Er begyndt at dyrke min sport igen, og bedst af alt, helt uden smerter i mit knæ. Jeg var aldrig kommet dertil uden din hjælp.

Mange tak for hjælpen.”

- Tatjana

“På mit arbejde som social- og sundhedshjælper var jeg desværre så uheldig, at min albue gik af led og jeg efterfølgende fik enorme smerter. Albuen blev sat på plads, men smerterne forsvandt desværre ikke.

I to år prøvede jeg forskellige behandlinger og træning, men uden resultat. Da jeg blev ved med at have smerter i albuen, fik jeg med tiden desværre overbelastet begge mine håndled, og min bevægelighed blev mindre og mindre i arm og håndled. Jeg kunne i denne periode ikke udføre alle opgaver på mit arbejde eller hjemme, så det påvirkede mig nu både fysisk og psykisk.

Ved et tilfælde hørte jeg om en fysioterapeut, som kunne noget, der hed Mulligan-metoden. Hendes klinik lå en times kørsel fra mig, men på det tidspunkt var jeg villig til at gøre hvad som helst, for at slippe af med mine konstante smerter og bekymringer omkring mit fremtidige arbejdsliv.
Allerede ved første behandling var der stor effekt, og nu kunne jeg pludselig rette armen helt ud, og endda uden smerter. Jeg gik for første gang hjem fra en behandling med følelsen af, at her var der én, som lyttede til mig og rent faktisk kunne hjælpe.

I en periode kørte jeg glædeligt den lange vej for at få behandling, som lige så stille gav mig troen på, at det hele nok skulle blive godt igen. Jeg fik også små hjemmeøvelser, som jeg kunne gøre, hvis smerten kom igen. På den måde kunne jeg selv tage det i opløbet. Lige så stille begyndte jeg at kunne flere og flere af de ting, som jeg i to år ikke havde kunne uden smerter.

Nu havde jeg så meget overskud, at jeg spurgte ind til, om Mulligan eventuelt kunne hjælpe mig med mine nakkesmerter og min kæbe, som nogle gange går af led. Jeg har hver måned i mere end 10 år fået behandling et andet sted. Det ville hun gerne prøve, men jeg skulle kunne mærke en effekt, da meningen med behandlingen er fremgang, og ikke faste tider hver måned. Efter et par behandlinger og en lille hjemmeøvelse har jeg ikke haft smerter i nakke og kæbe i over et år.

Sidst, men ikke mindst, gik jeg for et halvt år siden til lægen med ondt i knæet. Jeg fik af vide, at min menisk i knæet var skredet bagud, og det var derfor, jeg ikke kunne bøje knæet uden smerter. Man kunne ikke gøre noget, men jeg skulle indstille mig på, at jeg skulle have et nyt knæ, og indtil da skulle jeg bare skåne knæet så meget så muligt.

Til et kontrolbesøg hos Lena spørger hun ind til mig og mit helbred, Jeg fortæller om mit “dumme” knæ og siger med et smil, at “sådan er det vel at blive 40 år”. Lena kigger på knæet, behandler det, og jeg har ingen smerter haft siden denne ene behandling.”

- Jannie